"Vom SHEYTAN's HOME"

Duitse Herder Kennel


 

 

Wonen in Holwerd ?

Aan de buitenste rand van het vriendelijke en rustige terpdorp Holwerd. Volledig vrijstaand. De woning is een voormalig kerkgebouw en heeft hierdoor een grote leef- en werkruimte te bieden. Tevens rust op het pand ook een bedrijfsvergunning, zodat er eventueel kleinschalig het opstarten van een bedrijf mogelijkheden biedt. Terwijl ook andere creatieve mogelijkheden aanwezig zijn. In de nabije toekomst wordt een groots watersportgebied ontgonnen inclusief jachthaven. Dit alles op een steenworp afstand van dit huis. Zie ook: www.holwerdaanzee.nl

 

Koningsstrjitte 6, Holwerd

In de dorpskern van Holwerd ligt dit unieke vrijstaande voormalig kerkgebouw. Het woongedeelte is in 2003 volledig vernieuwd en geïsoleerd. De woning is voorzien van vloerverwarming en HR++beglazing. Alle gas, water en elektra leidingen zijn vernieuwd.

Begane grond:

Entree met toegang tot 1e verdieping. Woonkamer/keuken (40 m2). De woonkamer heeft een plavuizen vloer met vloerverwarming. De massieve lichteiken keuken is voorzien van alle inbouwapparatuur.
Inpandige garage. Het kerkgedeelte (52 m2 opp. en 4 m hoog) heeft een bedrijfsbestemming en heeft een vloeistofdichte vloer.

1e verdieping:

Overloop met toegang tot: 4 luxe slaapkamers en luxe badkamer met groot ligbad en aparte douchecabine. Grote bergzolder.

Bijzonderheden:

Het pand is een beschermd stads- of dorpsgezicht. Er zijn 30 zonnepanelen op het dak geïnstalleerd. Het pand heeft op het elektriciteitsnet doorgeschakelde brandmelders. Bouwjaar: ca. 1726. Kadastrale Sectie: A. Kadastrale Nummer(s): 2323. Woonoppervlakte: 150 m2, Inhoud: 590 m3.

Pijlpictogram-teken. een back-knop. navigatie symbool ...
Uitzicht vlakbij de woning.